Frokost 11.30-16.00
Snacks
Oliven med citrus
30,-
Chips med Piment d´Espelette
25,-
Salte nødder
25,-
Brød & smør
30,-
Forretter
3 stk. Perle Blanche østers med vinaigrette og citron
120,-
Sortfodsskinke med brød og aioli
170,-
15g. Baerri Caviar med kartoffelvaffel og cremefraiche
230,-
Stegt kammusling med brunet smør og nødder
150,-
Hovedretter
Fiskefrikadeller med smørristet rugbrød og hjemmelavet remoulade
175,-
Beachburger med krogmodnet oksekød, chilidressing, ost, bacon og fritter
185,-
Kartoffelvaffel med håndpillede rejer, cremefraiche, urter og æble
185,-
Rørt tartar af okse med salat, trøffelmajonæse og fritter
190,-
Moules Frites – dampede linemuslinger med urter, pernodsauce og fritter
220,-
Fish & Chips – friteret torsk med fritter, salat og kapersmajonæse
220,-
Skaldyrsfad med alt det bedste fra havet
minimum 2 personer
650,- pr. person
Brød & smør
30,-
Pommes med majonæse
40,-