Frokost 11.30-16.00
Starters
3 stk. Perle Blanche østers med vinaigrette og citron
118,-
Sortfodsskinke med brød og aioli
168,-
Caviar 15 g. med kartoffelvaffel og creme fraiche
228,-
Lynstegt rødtun med sesam og Gomadressing
150,-
Mains
Fiskefrikadeller med smørristet rugbrød og hjemmelavet remoulade
175,-
Beachburger med krogmodnet oksekød, chilidressing, ost, bacon og fritter
180,-
Kartoffelvaffel med håndpillede rejer, cremefraiche, urter og æble
185,-
Rørt tartar af okse med salat, trøffelmajonæse og fritter
190,-
Moules Frites – dampede linemuslinger med urter, pernodsauce og fritter
215,-
Fish & Chips – friteret torsk med fritter, salat og kapersmajonæse
215,-
Skaldyrsfad med det bedste fra havet (minimum 2 pers.)
685,- pr. pers.